graciamon.cat
El temps a Gràcia
Qui som:

Gràcia Multimèdia és una associació sense ànim de lucre creada per gracienques i graciencs amb la intenció de contribuir a dinamitzar la cultura del barri a través d’Internet, com a primera instància. El nostre objectiu és crear una plataforma multimèdia que ha començat amb una televisió per internet, seguirem treballant per una programació pròpia de ràdio, cinema, fotografia ....

Ens basem amb l’experiència de la nostra gent: participem en diversos grups i entitats i ara mateix impulsem “La Gràcia de les Tertúlies” i “Tribuna Gràcia”. A més els fundadors de Gràcia Multimèdia sostenen l’emissora municipal Ràdio Gràcia i treballem en escoles, instituts, mercats, universitats, empreses públiques i privades.

No tenim una intencionalitat clarament política donat que cadascú pertany, o no, a diferents grups o partits, però ens uneix un objectiu comú: posar a Gràcia en una nova dimensió a través del que s’anomena la web 2.0, és a dir, l’internet emprat pels ciutadans i ciutadanes que s’aprofiten de les noves tecnologies de la informació per superar els obstacles posat per les grans corporacions financeres.